Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

12 maart 2020

Janneke de Bruine

Het Groene Hof, de laatste nieuwbouwwoningen in Park Centraal

De verkoop van Het Groene Hof is gestart! Inschrijven is nog mogelijk tot maandag 16 maart a.s. 12.00 uur.


Luxe wonen, beleef groen en geniet!

Je wandelt door de vriendelijke straten en statige lanen van het laatste deelgebied in Park Centraal, Het Groene Hof! De zon schijnt en de lucht is strakblauw. Wat een heerlijke dag! Kinderen spelen op de autoluwe straat en in het groene, centrale park samen. Met een glimlach op je gezicht besef je; wat is het hier fantastisch wonen.

Zo mooi is het leven in Het Groene Hof

In Het Groene Hof woon je heerlijk vrij met het centrum van Tilburg op korte afstand. De wit gekeimde luxe twee-onder-een-kapwoningen en grote herenhuizen staan in een opvallend groene setting. Het Groene Hof doet echt zijn naam eer aan; het is hier opvallend nog ruimtelijker en groener dan de eerdere fases in Park Centraal. Het grote centrale park is omringd door fraaie woningen. Ze geven op een prettige manier lucht aan dit deel van de nieuwbouwwijk. Ruime kavels, gedetailleerde architectuur en hoogwaardige materialen zetten hier de toon. 


Standaard duurzaam

Als je omgeven door groen met het park centraal woont, wil je een huis dat gebouwd is met respect voor de natuur. Daarom zijn alle woningen in Het Groene Hof energiezuinig. Zo beschikken ze over zonnepanelen en een warmtepomp, en zijn ze optimaal geïsoleerd. Fijn voor het milieu én voor je portemonnee. Een koel huis in de zomer, een aangenaam warme woning in de winter; de warmtepomp zorgt voor vloerverwarming als het koud is en voor verkoeling tijdens zomerse dagen.

De woningen van Het Groene Hof zijn de laatste en meest bijzonder in het totale plan. Er worden 34 woningen gerealiseerd. Prachtige witte gevels met een donkere plint en dito kozijnen geven een fantastisch straatbeeld. Hier komen fraaie twee-onder-een-kapwoningen en grote herenhuizen op grote kavels. De meeste twee-onder-een-kapwoningen hebben een fraaie erker aan de voorzijde en een zij-entree. In deze combinatie ontstaat bijvoorbeeld een prachtige leefkeuken met ruim zicht over het centrale groene park. Ook in vrijstaande garages en parkeren op eigen terrein is voorzien. Daarnaast worden er parkeerhoven gemaakt met parkeerplaatsen in eigendom en voor openbaar gebruik.

De tuinen zijn royaal en de ruime opzet zorgt voor transparantie tussen de woningen en woonblokken. Auto’s zijn hier te gast, volop ruimte voor kinderen om te spelen.

Meer informatie op www.woneninparkcentraal.nl en via Van de Water Makelaars, 013-5952970


TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -