Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

16 december 2019

Janneke de Bruine

Uitgelicht: woningtype Duinviool

De twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool zijn erg bijzonder. Om deze reden brengen we de specifieke kenmerken en mogelijkheden van deze woningen graag extra bij je onder de aandacht.Kenmerken: 
- Twee-onder-één-kapwoning
- Gebouwd in een jaren '30 stijl;
- Een woonoppervlakte van maarliefst 161m² tot 164m²
- Diepe achtertuinen (12 tot 15 meter diep)
- De bouwnummers 300, 308, 309, 310, 313, 314 en 315 zijn voorzien van garage;
- De bouwnummers 299, 307, 308, 309, 310, 313, 314, 315 en 316 zijn voorzien van een erker.
   De erker zorgt voor extra ruimte en lichtinval in de woonkamer en keuken;
- Standaard al voorzien van vier slaapkamers;
- Verdiepingshoge binnendeuren;
- Voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
- Standaard een dakkapel aan de voorzijde van de woning;
- Minimaal 1 parkeerplaats op eigen terrein


Indeling
De begane grond is voorzien van een ruime entree. De entree geeft toegang tot het toilet, de keuken en de woonkamer. De eerste verdieping is middels een dichte trap te bereiken. Het toilet wordt voorzien van tegelwerk (gedeeltelijk), een zwevend toilet en een fonteintje. De woonkamer is standaard voorzien van een aluminium schuifpui welke toegang geeft naar de ruime achtertuin.
Op de eerste verdieping zijn standaard vier slaapkamers aanwezig. Hiernaast is de eerste verdieping voorzien van een badkamer en een separaat toilet. De badkamer wordt volledig betegeld en is standaard uitgerust met een wastafel, een inloopdouche en een designradiator.
De zolder is bereikbaar middels een (open) vaste trap en is voorzien van een afgesloten technische installatieruimte, waarin tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger geplaatst worden. De zolder is extra licht door een grote dakkapel en is naar eigen inzicht in te delen.

Mogelijkheden
Er zijn verschillende opties die ervoor zorgen dat de indeling geheel naar wens aangepast kan worden. Een greep uit deze opties:

- Bouw de begane grond van de woning uit met 1m20, zo wordt er extra leefruimte gecreëerd;
- Het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning, zodat er een leefkeuken ontstaat;
- Het vergroten van de badkamer zodat hier een bad in geplaatst kan worden;
- Een extra dakkapel of een dakraam op zolder;
- Een indeling op zolder met twee ruime slaapkamers.

HomeStudios
Bovenstaande (en meer) mogelijkheden kunnen gerealiseerd worden door de aannemer, gedurende de bouw. Op het moment dat je de sleutel van de woning krijgt, is de indeling van de woning dus al aangepast naar jouw wensen.
Online, via de website van HomeStudios ontdek je welke mogelijkheden er zijn. Kijk snel op https://www.woneninparkcentraal.nl/homestudios-begeleiding/

Wil je de tekeningen van de woningen inzien? Of ben je benieuwd hoe de woning gebouwd wordt en welke duurzame materialen gebruikt gaan worden? De tekeningen, de technische omschrijving, de prijslijst en nog veel meer informatie staan op de website: www.woneninparkcentraal.nl

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met één van de makelaars van Park Centraal. Bel naar 013 - 5 952 952 of stuur een e-mail naar nieuwbouw@vandewatergroep.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -