Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

1 oktober 2019

Janneke de Bruine

Volop nieuwbouw aanbod op de woonbeurs Woonsalon

Op zaterdag 26 oktober opent de Woonsalon weer haar deuren. Een bezoek aan de Woonsalon is dé uitgelezen kans om in één keer op de hoogte te zijn van het huidige en toekomstige aanbod van nieuwbouwwoningen in de regio Tilburg.Bezoekers kunnen zich dit jaar volop oriënteren op een nieuw huis. Het woningaanbod in de nieuwbouwprojecten zoals De Hoogheden, Nobelstraat, Park Centraal, Mariënkroon, Abdijhof, Abdijkwartier, Mooi Wonen, De Bankier en Moerenburcht wordt gepresenteerd op de beursvloer.

Zelfbouw, verbouw, verduurzamen en financiën
Ook is er aandacht voor de mogelijkheden om zelf een woning te bouwen, met Ruimte voor Ruimte die bouwkavels aanbiedt in de regio Tilburg en Livingstone Welkom Thuis en BBAN die mensen helpen om hun droomhuis te realiseren. Als je meer wilt weten over energieopwekking en energiebesparing dan is het de moeite waard om vrijblijvend een gesprek aan te gaan met de experts van Aarde.nl. Zij kunnen geïnteresseerden zeker meer vertellen over verschillende duurzame technologieën die je in je woning kunt toepassen.

Bij de aankoop van een nieuw huis of een bouwkavel, of het verduurzamen van de huidige woning, komen ook vaak financiële vragen om de hoek kijken. Die kunnen op de beursvloer gesteld worden aan de onafhankelijke financiële adviseurs van Veldsink-van Son. Zij staan iedereen graag te woord.


Maak kans op 2 bioscoopbonnen!
Onder de bezoekers van de Woonsalon worden 2 nationale bioscoopbonnen verloot. Om kans te maken op deze prijs vragen we je als bezoeker aan te melden op de website www.woonsalon.nl/aanmelden of meld je op de beursvloer bij de informatiestand van TilburgWoont.

Dit jaar wordt de Woonsalon voor de 7e keer georganiseerd. De jaarlijkse woonbeurs vindt altijd eind oktober plaats, in de woonmaand. De beursvloer op de eerste verdieping in de LocHal (bij Seats to Meet) is van 11:00 uur tot 15:00 uur geopend voor publiek en gratis toegankelijk.

Bekijk alle deelnemers van de Woonsalon op www.woonsalon.nl/deelnemers

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -