Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

25 september 2019

Janneke de Bruine

Laatste kans in Park Centraal fase 5, bouw start in oktober

De laatste kans op een woning in Park Centraal fase 5! Hier worden 54 duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd. Je wilt toch ook wonen in een woning voor de toekomst? De bouw van deze fase start in oktober dus wacht niet te lang.
Duurzaam wonen in Park Centraal
In Park Centraal fase 5 ontwikkelt AM woningen met een hoge ambitie op het gebied van energie en comfort. Zo worden de woningen uitgevoerd met vloerverwarming en een duurzaam energiesysteem. Een groot voordeel hiervan is dat de woningen bij warm weer ‘passief’ gekoeld worden. Zo wordt voor een aangenaam binnenklimaat gezorgd. Alle woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Dit zorgt, in combinatie met een hoogwaardige isolatie, voor een zeer energiezuinige woning! Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook voor lagere energiekosten.

Extra aantrekkelijke woningen!

De woningen welke nog beschikbaar zijn worden voorzien van diverse meerwerkopties. Dan kan bijvoorbeeld een uitbouw zijn, vloerverwarming op zolder of extra elektrapunten. Ontdek welke woning bij je past op www.woneninparkcentraal.nl Hier zijn voor iedere woning de aangepaste plattegronden en overzichten aan meegenomen opties te vinden.

Digitale magazine

De online brochure van Park Centraal fase 5 open je door middel van deze link. Hier staat onder meer extra informatie over de locatie, de verschillende woningtypes en alles over het kopen van een nieuwbouwwoning! Laat je verrassen & inspireren! Heel veel kijkplezier.

Verkoopdocumentatie
Alle informatie zoals de woningplattegronden, de prijzen en de technische omschrijving van de nog beschikbare woningen staan op de website.

Heb je interesse en wil je wonen in Park Centraal? Neem dan snel contact op met Van de Water Makelaars op telefoonnummer 013-595 2970

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -