Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

29 augustus 2019

Janneke de Bruine

Koop nu: ontvang een korting van € 30.000 op v.o.n. prijs

Mooi Wonen start nog dit jaar, in november, met de bouw. Koop je nu een van de vrijstaande woningen, dan ontvang je maar liefst € 30.000 korting op de v.o.n. prijs. Extra voordelen zijn dat de woning dan een jaar later klaar is en nu alle indelingsmogelijkheden nog bespreekbaar zijn.
Zie jij jezelf wonen in deze Bedaux-woning?

Heb je interesse? Dan is ‘woning 2’ misschien interessant voor jou. Deze woning is gelegen op een mooie plek in Koningsoord. Rustig gelegen aan het einde van een doodlopende weg met aan de voorzijde uitzicht op de mooie bomenlaan.
De koopsom (inclusief korting) bedraagt € 669.000 v.o.n. Deze woning heeft een woonoppervlak van 160 m2, waarvan op de begane grond 80 m2 vrij-indeelbaar is voor ‘wonen’, ‘eten’ en ‘koken’.
Zie hieronder de indeling van deze woning. Wil je toch een andere indeling of uitbreiding? Dat kan nog allemaal. Ook voor deze woning hebben we door Thomas Bedaux diverse opties uit laten werken. Klik hier voor de mogelijkheden.


Verkoopevent

Tijdens het verkoop event op donderdag 5 september a.s. bij 'Hemels Eten en Drinken' kun je ale woningen met de optiemogelijkheden zien. Door de indelingskeuzes die je kan maken is dit 'Het alternatief voor zelfbouw', maar dan zonder financiële verrassingen. Je bent van harte welkom bij HEMELS, Trapistinnentuin 76 in Berkel-Enschot op donderdag 5 september van 18:00 - 19:30 uur.

Liever een persoonlijk gesprek?

Lukt het je niet om dan aanwezig te zijn, of wil je meteen meer weten? Wooncoach Esther Bloemers maakt graag een persoonlijke afspraak. Je kan haar mailen via esther@mooiwonen-berkelenschot.nl of bellen naar 06-17 87 21 79. Zij kijkt ernaar uit om je te ontmoeten. Voor alle informatie kun je ook terecht bij Shirley Kneepkens Makelaardij en Van de Water Makelaars.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -