Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

4 december 2018

Janneke de Bruine

Volop activiteiten in Buitenhof Oost

Landelijk wonen in rust met ruimte en weids uitzicht, met de Dongezone als prachtig natuurgebied. Dat is Buitenhof Oost. Straks kunnen de bewoners van dit bijzondere nieuwbouwproject hier volop van genieten. Daar wordt hard aan gewerkt!Fase 1 in uitvoering
Van Wanrooij Bouwbedrijf is inmiddels volop bezig met de realisatie van de 39 woningen. Het meest ver zijn de woningen langs de zuidelijke en westelijke randen van de wijk, waar men bezig is met de eerste verdiepingsvloer en installaties ook worden aangebracht. Centraal in de wijk verrijzen op de begane grond kalkzandsteenwanden en vinden de voorbereidingen voor het leggen van de eerste verdiepingsvloer plaats. Funderingswerkzaamheden zijn gereed voor de woningen langs de noordelijke rand van de wijk. Hier kan een begin worden gemaakt met het leggen van de begane grondvloer. 

Fase 2 in voorbereiding
Momenteel is Van Wanrooij Bouwbedrijf volop bezig met de voorbereidingen van de 42 woningen van fase 2 om in week 51 vlot van start te kunnen gaan met de bouwwerkzaamheden.

Fase 3 in verkoop
De verkoop van fase 3 met 41 woning is 22 november van start gegaan. De woningen zijn enthousiast ontvangen, er waren maar liefst 84 inschrijvingen. Alle woningen hebben een voorkeurskandiaat toegewezen gekregen. De makelaar voert momenteel de eerste gesprekken met deze kandidaten. Wil je ook graag wonen in Buitenhof Oost? Ga snel naar de projectwebsite: www.buitenhofoost.nl!

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -