Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 oktober 2018

Janneke de Bruine

Verkoop fase 4 Park Centraal online gestart

Op vrijdag 5 oktober is online de verkoop van 48 koopwoningen in fase 4 Park Centraal in Tilburg gestart! De digitale verkoopbrochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de verkoop- en optietekeningen zijn te downloaden via de website van Park Centraal .
Ook staat er aanvullende informatie over de woningen op de website. De inschrijfperiode loopt tot maandag 15 oktober a.s. - 12.00 uur. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen van de belangstellenden verzameld waarna toewijzing plaatsvindt.

Gevarieerd woningaanbod
In deze fase worden 48 comfortabele en duurzame koopwoningen gerealiseerd. Zo is er bijvoorbeeld vloerverwarming en -koeling aanwezig. Ook wordt er een warmtepomp geïnstalleerd en worden zonnepanelen aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst!

Vertrouwde woningtypes als de rij- en hoekwoningen van het type Boterbloem, Campanula en Dotterbloem en de twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool zijn weer opgenomen in het plan. Nieuw zijn de moderne twee-onder-een-kapwoningen van het type Ereprijs met riante woonkamer en Honingklaver met vrijstaande garage.

Meer informatie: www.woneninparkcentraal.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -