Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

4 oktober 2018

Janneke de Bruine

Start bouw gasloze appartementen in Aan de Waterkant

Op vrijdag 28 september werd, met het hijsen van de vlag door kopers en wethouder Berend de Vries, de start van de bouw gevierd. Wethouder De Vries was aanwezig om de kopers te feliciteren. Ze werden er door hem er nog maar eens op gewezen dat het uniek wonen is in dit deel van Tilburg. "Er zijn maar weinig plekken in Tilburg waar je zo dicht aan het water kunt wonen en met zo’n uitzicht. Doordat Toren D all-electric is ontworpen, wordt het een toekomstbestendige toevoeging aan de stad.”
Vanaf de plek waar de feesttent opgezet was, had iedereen goed zicht op de bouwput. Remmers Bouwbedrijf nam de kopers mee in de planning en werkwijze. “Het vlechtwerk is gereed en de contouren van de kelder en het appartementengebouw zijn goed zichtbaar. Binnenkort starten we met het storten van de keldervloer, een hele klus die in één keer moet worden uitgevoerd.”

In toren D zijn alle appartementen verkocht maar Triborgh Gebiedsontwikkeling is inmiddels drukdoende met het ontwerp van de laatste woontoren in Aan de Waterkant. Met de bouw van deze laatste woontoren wordt de nieuwe wijk afgerond.

In toren H worden ongeveer 78 appartementen gerealiseerd van diverse afmetingen. Tijdens de woonsalon op 27 oktober presenteert Triborgh de eerste plattegronden van het appartementengebouw en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -