Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

30 mei 2018

Janneke de Bruine

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe woontoren Aan de Waterkant tijdens de Dag van de Bouw

Zaterdag 2 juni a.s. is het de landelijke Dag van de Bouw en ook het project Aan de Waterkant opent de deuren. Van 10.00 - 16.00 uur kan men een kijkje komen nemen op de bouwplaats van Alphons Coolen aan de Twentestraat in Tilburg. Er is een uitgebreid programma voor jong en oud zoals; een rondvaart met een sloep om het project vanaf het water te bekijken, presentaties van metselaars en timmerlieden, een graafmachine parcours, een technobus, luchtkussen, suikerspinnen en nog veel meer.

Triborgh Gebiedsontwikkeling is aanwezig van 11.00 - 15.00 uur om je van nadere informatie te
voorzien over Toren H, de nog te realiseren woontoren. Deze toren vormt de afronding van het project Aan de Waterkant en voor kopers is het de laatste kans om te wonen op de meest verrassende plek van de Piushaven. 

In Toren H worden circa 80 appartementen ontworpen, verdeeld over 19 verdiepingen. De toren wordt gerealiseerd aan het Wilhelminakanaal ter hoogte van de Meijerijbaan. Tijdens de Dag van de Bouw kun je virtueel een indruk van het uitzicht krijgen en worden de eerste concept plattegronden getoond. De daadwerkelijke verkoop van de appartementen gaat van start in het laatste kwartaal van 2018. Geïnteresseerden kunnen zich zaterdag al inschrijven.

Meer informatie:

Dag van de Bouw
2 juni a.s. van 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Twentestraat te Tilburg (kom aub met de fiets)
Toegang: Ringbaan Oost / Casper Houbenstraat

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -