Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

10 april 2018

Janneke de Bruine

De Noorderstreek: officiële start bouw “fase 2b"

Na een woordje van Jark Schepens en Wethouder Mario Jacobs werd op donderdag 5 april onder toeziend oog van de aanwezige toekomstige bewoners de eerste vloerplaat gelegd. Daarna werd er getoost op een voorspoedige bouwtijd.


Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV (een Koninklijke VolkerWessels onderneming) gaf samen met Wethouder Mario Jacobs, het officiële startsein voor de bouw van de 36 woningen in fase 2b van “De Noorderstreek”. Fase 2b is het vervolg op fase 1 met 76 huurwoningen en fase 2a met 38 koopwoningen.

De Noorderstreek is een bijzondere woonwijk aan het worden. Deze woonwijk ontspruit op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich in 1844 wortelde. Smaak zette hier de toon en dat houden we zo. Van de Ven maakt van de Noorderstreek een ideale plek voor je eigen thuis. Een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak. Want variëteit en keuzemogelijkheden heb je in de Noorderstreek volop. Er komen verschillende typen woningen met een diversiteit aan gevels, beukmaten en indelingen. Momenteel zijn er nog maar een paar woningen te koop in fase 2b! De prijzen van de koopwoningen in fase 2b variëren vanaf € 222.900,- v.o.n.

De architectuur van de Noorderstreek fase 2 is in handen van Wolfs Architecten te Moergestel.

Maak kennis met Guusje, Renske en Trijntje. Deze toekomstige jonge bewoners vertellen vol enthousiasme over hun nieuwe woning! Bekijk de video op YouTube.

Fase 3 is volop in aanbouw. Daar worden 69 MorgenWonen woningen gebouwd. Een innovatief bouwconcept van VolkerWessels. Deze woningen zijn allemaal door Reggeborgh afgenomen en zullen binnenkort in de verhuur gaan.

Fase 4 is volop in ontwikkeling en daar zal binnenkort meer over bekend worden gemaakt.

Meer info: www.denoorderstreek.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -