Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

23 januari 2018

Anoniem

Buitenhof Oost volop in beweging

Buitenhof Oost is volop in beweging. De eerste fase gaat namelijk starten met de bouw en in fase 2 zijn nog enkele woningen te koop. Buitenhof Oost ligt aan de westrand van Tilburg in Koolhoven Buiten. Prachtig ingebed in de Dongevallei: een uniek waterrijk natuurgebied.Fase 1
Na een intensief aanbestedingstraject zal Van Wanrooij Bouwbedrijf de realisatie van de eerste fase op zich gaan nemen. Op 18 juni 2018 start de bouw van de inmiddels alle 39 verkochte woningen.

Fase 2
Na ruim 100 inschrijvingen in december waren binnen een maand de helft van de 42 woningen  verkocht. Voor een groot deel van de overige woningen worden momenteel de optiegesprekken gevoerd. 

Wil je ook wonen in een met groen omgeven wijk, waarbij je de waardevolle natuur – als zeldzaam fenomeen én uniek woonaspect – overal om je heen ervaart? Wacht dan niet langer en kijk snel op buitenhofoost.nl, want er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

Fase 3
Achter de schermen wordt inmiddels gewerkt aan de 3e fase van Buitenhof Oost. Met 41 woningen is dit plan gelegen in een groot cluster van totaal 139 woningen aan de noordzijde van de Koolhovenlaan. De planning is om dit cluster in februari met de Welstandscommissie te bespreken. Naar verwachting kan in mei van dit jaar de verkoop van fase 3 starten. Zodra het mogelijk is worden de eerste schetsen getoond.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -