Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

22 december 2017

Anoniem

Doe mee met de fotowedstrijd Dwaalgebied!

CAST organiseert in samenwerking met de ‘Dwaalgroep’ een fotowedstrijd waarin het Dwaalgebied centraal staat. Diegene die het karakter van het Dwaalgebied op de beste en meest originele wijze weet te vangen wint de wedstrijd, en wordt beloond met een goodiebag uit het Dwaalgebied t.w.v.  500,-  Euro. Amateur of professional: iedereen is uitgenodigd deel te nemen. De twintig mooiste foto’s, waaronder de winnaar, worden in diverse etalages in het Dwaalgebied tentoongesteld. 
De wedstrijd loopt van 22 december 2017 tot en met 22 januari 2018. Op www.castonline.nl kunt u zowel de details van de opdracht als het wedstrijdreglement nalezen.

Over de Dwaalgroep
De Dwaalgroep bestaat uit een groep bewoners, winkeliers, horeca-exploitanten en instellingen uit het Dwaalgebied die op verzoek van de gemeente Tilburg idee├źn genereren om het verblijfsklimaat in het Dwaalgebied verbeteren.

Over het Dwaalgebied
Het Dwaalgebied is een van de oudste delen van Tilburg, ontstaan in de tweede helft van de negentiende eeuw. De aanleg van de spoorlijn Breda – Den Bosch in 1865 vormde de aanleiding om het huidige Dwaalgebied te gaan bebouwen met zowel woningen, winkeltjes, ateliers en kleine bedrijfspanden. Deze veelheid en variatie van functies is tot op de dag van vandaag kenmerkend voor het gebied. Sinds 2012 is het beschermd stadsgezicht.

Wanneer: indienen kan vanaf 22 december 2017 tot en met 22 januari 2018.
Meer informatie: zie www.castonline.nl of neem contact op met Henriette Sanders, programmamaker van CAST: henriettesanders@castonline.nl 

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -