Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

10 oktober 2017

Anoniem

Jubileumeditie Woonsalon presenteert vijf primeurs

De Woonsalon presenteert op 27 en 28 oktober maar liefst vijf primeurs. Tijdens de woonbeurs start Triborgh met de verkoop van de laatste woningen van het project Aan de Waterkant (Piushaven). Triborgh presenteert op de beursvloer ook een nieuwe fase van De Leijoever (Koolhoven - Buiten (Reeshof). AM start met de verkoop van fase 2 van het project Park Centraal in Dalem-West. Een sneak preview van De Brink-Zuid in Berkel-Enschot is te zien in de stand van ontwikkelaar Van Wijnen. Blue Buildings biedt een eerste kennismaking voor het Korenveld, een bouwplan voor vier bungalows in Helvoirt. Bezoekers van de beurs kunnen zich 27 en 28 oktober als eerste oriƫnteren op deze en diverse andere nieuwbouwprojecten. Voor mensen die zelf willen bouwen en een kavel zoeken is er aanbod te bekijken uit Tilburg (Oostkamer/Buitengoed Nieuwe Warande), Riel, Moergestel en Hilvarenbeek.

Iedereen met verhuis- en (ver)bouwplannen is welkom op alweer de vijfde editie van de Woonsalon. Tijdens de gratis beurs krijgen bezoekers vrijblijvend advies van makelaars, architecten, hoveniers, bouwspecialisten en tal van andere deskundigen. Ook de gemeente Tilburg is met diverse adviseurs op het gebied van duurzaam en energiezuinig aanwezig met de stand ‘Aan de slag met je huis’. Hier kunt u terecht voor advies over energiezuinig, veilig, gezond en langer thuis wonen en informatie over diverse subsidiemogelijkheden. 

De beurs wordt georganiseerd door TilburgWoont; de website waar alle nieuwbouwprojecten en kavelverkopers uit de regio hun aanbod presenteren. Wie zich in aanloop naar de beurs inschrijft voor de nieuwsbrief van TilburgWoont, zich als bezoeker van de beurs aanmeldt op www.woonsalon of Facebookberichten over de beurs deelt, maakt kans op twee dagkaarten voor de Efteling of een van de 10 gratis adviesgesprekken over duurzaam wonen (t.w.v. 100 euro) van de gemeente Tilburg. Een overzicht van alle aanwezige projecten en adviseurs is te vinden op www.woonsalon.nl.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -