Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

15 september 2017

Anoniem

De kopers van Toren D Aan de Waterkant maken kennis

De verkoop van de 34 appartementen in Aan de Waterkant loopt zeer voorspoedig: er is al 60% verkocht! Afgelopen dinsdag was er een gezellige bijeenkomst voor alle de kopers waarin ze kennis hebben gemaakt met de nieuwe buren.


Ook makelaar Rob de Bont is tevreden over de verkoop; “de verkoop van de appartementen in Toren D gaat heel voorspoedig. Zelfs tijdens de zomerperiode hebben we de appartementen verkocht.”

Triborgh meent dat het succes onder andere te wijten is aan het bijzondere ontwerpproces. “Ge├»nteresseerden zijn in een vroeg stadium betrokken bij het ontwerp en de indeling van de appartementen. We hebben zoveel mogelijk wensen verwerkt en daarna het gebouw en de appartementen verder vorm gegeven. Het is een echte coproductie tussen de Vroege Vogels (de ge├»nteresseerden van het eerste uur), de architect en de ontwikkelaar. Daarnaast is de locatie natuurlijk echt bijzonder. Nergens in Tilburg kun je direct aan het water en met uitzicht op natuurgebied Moerenburg wonen met de gezelligheid van de Piushaven om de hoek!”

Meer informatie? Neem een kijkje op de website www.aandewaterkant.nl om de beschikbare appartementen te zien of neem contact op met De Bont Makelaardij 013-5801867.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -