Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

13 juli 2017

Anoniem

Verkoop appartementen en woonhuizen van start

In deelgebied Dorpshart van de gebiedsontwikkeling Koningsoord in Berkel-Enschot gaan op 17 juli luxe appartementen en penthouses in verkoop. In twee verschillende appartementengebouwen worden twee-, drie- en vier-kamerappartementen en luxe penthouses aangeboden.
Begin juli is ook al de verkoop van eengezinswoningen in het deelgebied Mariënkroon gestart. Hier worden rij(karakter)woningen, twee-onder-één-kap-woningen en patiowoningen met een volledig woonprogramma op de begane grond gebouwd. Verkoopprijzen vanaf € 305.000 vrij op naam.


Informatie op afspraak
In tegenstelling tot Mariënkroon wordt er dit keer geen groots inloop-evenement georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen op afspraak en in een persoonlijk gesprek alle informatie (inclusief brochure en prijzen) van de makelaars ontvangen. Zodra u zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt u vanzelf een vervolg-email met de mogelijkheid om een afspraak te maken. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Verzekerd zijn van toewijzing?
Alle persoonlijke afspraken vinden plaats op 17 juli. De inschrijfperiode duurt tot 24 juli 12.00 uur ’s middags, daarna vindt de toewijzing plaats.

Meer informatie over de eengezinswoningen en de appartementen is te bekijken op www.koningsoord.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -