Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 mei 2017

Anoniem

Woningaanbod 1e fase Park Centraal bekend

Park Centraal is een project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Hier wordt een breed palet aan woningen in diversen prijscategorie├źn gebouwd. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en door het hele gebied loopt. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.


Het eerste deelgebied van dit nieuwbouwplan ligt aan de Dalemdreef en de Soerendonklaan en bestaat uit 100 woningen. De verkoop hiervan vindt in meerdere fases plaats, de prognose is dat de verkoop van de eerste fase voor de zomer start.

Fase 1 bestaat uit 56 woningen van eengezinswoning tot twee-onder-een kapwoning. De woningen hebben een herkenbare jaren dertig architectuur, de aantrekkelijke buitenzijde vormt samen met de effici├źnte indeling de perfecte combinatie. Meer weten over de woningtypes in fase 1? Kijk dan bij het woningaanbod op de website Wonen in Park Centraal. In fase 1 worden 44 koopwoningen gerealiseerd en naar verwachting 12 vrije sector huurwoningen.
    TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -