Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

8 mei 2017

Anoniem

Park Centraal: fase I binnenkort in verkoop

Het bijzondere van het nieuwbouwplan Park Centraal is het park dat het hart van de wijk vormt. Het geeft de wijk een heerlijk groen karakter en biedt volop ruimte om te wandelen en te recreƫren. Uiteraard is het ook een fijne plek voor kinderen om te spelen. Binnenkort gaat fase I in verkoop.
Park Centraal, gelegen in de Reeshof aan de uiterste westrand van Tilburg, is een plan dat uiteindelijk ruimte zal bieden aan 380 woningen in diverse types en prijscategorieƫn. De variatie van het plan wordt al gelijk duidelijk in de 1e fase. Hier worden diverse rij- en hoekwoningen, geschakelde woningen, twee-onder-een kapwoning maar ook semi-bungalows met de mogelijkheid van een woon- en slaapprogramma op de begane grond aangeboden. Kortom, voor ieder wat wils.

Medio mei worden de plannen voor de 1e fase gepresenteerd. De verkoop zal naar verwachting voor de zomer nog starten. De eerste fase van Park Centraal is gelegen bij de Dalemdreef en de Soerendonklaan. In totaal worden in de 1e fase 56 woningen gerealiseerd. De meeste in de kenmerkende jaren 30-stijl en een enkele in contrasterend moderne architectuurstijl. 


Belangstelling? Via de website Wonen in Park Centraal kunt u zich inschrijven als belangstellende. Dan wordt u als eerste op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. Of volg de Facebookpagina van het nieuwbouwproject Park Centraal.
TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -