Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

22 mei 2017

Anoniem

Appartementen op unieke locatie Aan de Waterkant in verkoop

Op 23 mei is de verkoop van de appartementen in Toren D van project Aan de Waterkant gestart. Het gebouw ligt prominent aan het Wilhelminakanaal met uitzicht op en de rust van Natuurgebied Moerenburg. Voorzien van alle gemakken, dichtbij de gezelligheid van de Piushaven en op loopafstand van de dagelijkse boodschappen. De grote variatie in afmeting en prijs zorgt ervoor dat de appartementen heel aantrekkelijk zijn.

Het nieuwe woongebied in de Piushaven heeft haar succes al bewezen. De wijk is volop in ontwikkeling en de kracht als fantastische woonomgeving is versterkt. De eerste woningen worden met veel plezier al meer dan een jaar bewoond en binnenkort start de bouw van het vierde blok gezinswoningen, die allemaal zijn verkocht. De karakteristieke architectuur van de woningen wordt doorgezet in het appartementengebouw Toren D Aan de Waterkant. Neem zelf een kijkje Aan de Waterkant en ervaar hoe bijzonder het is om hier te wonen

Het unieke van dit appartementengebouw is dat geïnteresseerden hebben meegedacht over het ontwerp en de indeling van de appartementen om ze extra goed te laten aansluiten op de wensen en behoeften van potentiële kopers. Deze groep Vroege Vogels heeft hun keuze al gemaakt.

De verkoop van de appartementen in Toren D gaat officieel van start op dinsdag 23 mei tussen 18.30 uur en 20.30 uur in het Klasse Theater, Carré 16 in Tilburg. De medewerkers van Triborgh Gebiedsontwikkeling en De Bont Makelaardij staan dan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien. 

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -