Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

13 april 2017

Anoniem

Ook patiowoningen in Koningsoord

Sinds eind vorig jaar heeft Heijmans drie inspiratieavonden georganiseerd voor het nieuwbouwplan Koningsoord in Berkel-Enschot. Tijdens deze avonden konden klanten meedenken over het ontwerp van de grondgebonden huizen en appartementen in het nieuwbouwplan. Het animo om mee te denken was groot.


Tijdens de eerste avond in december 2016 kwam naar voren dat er ook behoefte is aan gelijkvloerse grondgebonden woningen, een woningtype dat aanvankelijk niet in het plan was opgenomen. Heijmans heeft deze behoefte serieus opgepakt en de mogelijkheden onderzocht. In het plan is nu ruimte gemaakt voor 7 patiowoningen. Het architectonisch ontwerp, de plattegrondindeling en de kavelsituering van de woningen zijn afgelopen maart, tijdens de derde en laatste inspiratieavond getoond. Ook waren het afwerkingsniveau en de uitbreidingsmogelijkheden onderwerp van gesprek.

De inspiratieavond in maart was voorlopig de laatste in een reeks waarbij klanten mee konden denken over het ontwerp van de huizen in Koningsoord. De ontwikkelaars van Heijmans verwerken de komende tijd, richting start verkoop, de laatste feedback. De start verkoop staat nog voor de zomer gepland, zeer waarschijnlijk rond eind mei of medio juni.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -