Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

4 april 2017

Anoniem

Start verkoop Oude Leijoever

Op donderdag 13 april start de verkoop van de eerste fase van Oude Leijoever met veertien woningen. Oude Leijoever grenst aan de bosrand van de Bredaseweg en de Dongevallei, een uniek waterrijk natuurgebied in Koolhoven Buiten. Van  17:00 uur tot 19:00 uur kunt u de verkoopinformatie ophalen bij de verkopende makelaars.


Koolhoven Buiten is een aantrekkelijk woongebied met 25 hectare ruig en afwisselend landschap, waar Schotse Hooglanders grazen. Tegelijkertijd ligt het op steenworp afstand van een grote hoeveelheid voorzieningen, zoals twee uitgebreide winkelcentra, een station, scholen voor lager en voortgezet onderwijs, een bibliotheek, sportfaciliteiten en een bloeiend verenigingsleven.

De eerste fase van de Oude Leijoever bestaat uit acht ruime midden- en hoekwoningen en zes riante tweekappers. De woningen zijn ontworpen met maximale invloed op indeling en afwerking zodat iedere toekomstige bewoner het huis naar eigen wens kan vorm geven. Voor de kleurstelling van de woningen is gekozen voor diverse aardtinten die zich naadloos in de natuur voegen. De houtkleurige kozijnen, de gemĂȘleerde bakstenen en keramische pannen in bruintint, geven de woningen een rijke en natuurlijke uitstraling. In de Oude Leijoever woon je met de natuur in je achtertuin!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 13 april tussen 17.00 uur en 19.00 uur naar de start van de verkoop bij de verkopend makelaars.

Van de Water Makelaardij, Bredaseweg 368, 5037 LG Tilburg
KIN Makelaars, Bredaseweg 219 -01, 5038 NE Tilburg

Op de hoogte blijven van Oude Leijoever? Schrijf je dan in op de website.TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -