Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

15 maart 2017

Anoniem

21 maart start verkoop in Biest-Houtakker en Baarschot

Het Land van de Hilver is een prachtige streek die naast een overvloed aan groen wordt gekenmerkt door authentieke Brabantse gezelligheid.

Het zacht glooiende landschap dat de dorpen Biest-Houtakker en Baarschot omzoomt, heeft een natuurlijke, rustgevende werking. De frisse buitenlucht en landelijke geluiden geven het gevoel van écht thuiskomen. Uitgestrekte bosgebieden achter Esbeek of bij het Landgoed De Utrecht nodigen uit tot eindeloze wandelingen, die door de afwisseling van de seizoenen nooit vervelen.


Te midden van dit natuurschoon realiseert Van der Weegen Bouwgroep koopwoningen in Biest-Houtakker en Baarschot. Het plan omvat zeven woningtypen (rijwoningen, tweekappers en vrijstaand) in zowel Biest-Houtakker als Baarschot.

Alle woningen voldoen als vanzelfsprekend aan de hedendaagse wooneisen, krijgen het energielagbel A en hebben een hoog afwerkingsniveau. Voor alle woningen zijn opties uitgewerkt die afzonderlijk of gecombineerd kunnen worden ingezet om de woning beter te laten aansluiten op uw wensen.

De verkoop start op 21 maart 2017. U bent van harte welkom van 17:00 tot 19:30 uur bij Café Ome Toon aan de Biestsestraat 38 C in Biest-Houtakker.

U ontvangt dan alle informatie en u kunt een virtuele rondleiding krijgen. Kijk voor meer informatie alvast op de website hierwonen.nl van Van der Weegen.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -