Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 februari 2017

Anoniem

Zuidelijk deel van wijk De Brink biedt kavels en nieuwbouwwoningen

Iedereen woont ergens. Maar droom jij ook wel eens over hoe jouw droomhuis er uit ziet? Hoe wil jij eigenlijk wonen? Een huis met veel kamers, een grote kelder en een grote zolder? Of juist een intiemer huis? Een strakke moderne woning of juist een huis met veel karakter? Een huis voor nu of een huis waar je nog heel lang in kunt wonen? Een huis met het hele woonprogramma op de begane grond of waar juist alle functies verdeeld zijn over verschillende verdiepingen? Iedereen heeft zijn eigen droom en soms kunnen deze dromen in vervulling gaan! Hoe ziet jouw droom eruit?


Particulier opdrachtgeverschap
In het projectgebied van De Brink in Berkel-Enschot hebben al heel wat mensen de stap durven te nemen om in het traject van particulier opdrachtgeverschap te stappen. Ze hebben een Programma van Eisen opgesteld en hebben daar een geschikte architect en aannemer bij gezocht die hun wensen uitgewerkt en gebouwd hebben.

Realiseer jij je eigen droomwoning?
In De Brink kan jij dat ook! Er zijn nog verschillende bouwkavels te koop, gelegen aan de straten Akelei (682 m²), Elstar (491 m²) en Jonagold (546 m²). Hier kan je jouw vrijstaande droomwoning laten realiseren.

Dorps wonen én stadleven 
Kom op adem te midden van de dorpse rust en ruimte. Geniet van de geborgenheid van een buurtschap, terwijl niet al te ver weg de attractieve dynamiek lonkt van de grote stad. De Brink Zuid heeft veel te bieden: dorps wonen én stads leven.

Meer informatie?
Wilt jij ook rustig wonen en bruisend leven? Een kavel koop je al voor €242.750,- vrij op naam. Koop je liever grond mét woning? Er zijn al woningen te koop in De Brink vanaf €330.000,- vrij op naam. Kijk voor meer informatie op de site.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -