Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 november 2016

Anoniem

Kennismaken met Buitengoed De Nieuwe Warande

Het buitengoedRuimte voor Ruimte ontwikkelt op een unieke locatie Buitengoed Nieuwe Warande. Exclusief. Landelijk. Ruim opgezet. En groen. Buitengoed Nieuwe Warande draagt al deze elementen in zich. In de luwte van Tilburg en ten westen van Berkel-Enschot wordt deze woonwijk gesitueerd die zijn gelijke niet kent. Waar nu nog weilanden en oude akkercomplexen het beeld bepalen, geeft Ruimte voor Ruimte ca. 165 kavels uit voor exclusieve villabebouwing. Uniek in dit plan zijn de hobbyweides tussen de percelen, die samen met de zijwegen en zandpaden zorgen voor een ongedwongen, samenhangend geheel. Buitengoed Nieuwe Warande gaat zo op een prachtige manier op in het omringende landschap.


Ligging
Buitengoed Nieuwe Warande wordt gerealiseerd aan de rand van het buitengebied tussen Tilburg-Noord, Udenhout en Berkel-Enschot. Een plek die wordt gekarakteriseerd door open weides, akkers en enkele kleine bosgebieden met daarlangs en doorheen veelal onverharde (zand)paden. Hoewel het voelt als 'ver weg', zorgt de goede infrastructuur ervoor dat Tilburg en andere steden altijd binnen bereik liggen.

Door de uitstekende ontsluiting via slimme rondwegen is Tilburg, en dus ook Buitengoed Nieuwe Warande, een goede uitvalsbasis voor iedereen die werkt in Eindhoven, Breda, Den Bosch of daarbuiten. En met drie treinstations en talloze buslijnen is er bovendien in de directe nabijheid een sterk openbaar vervoer netwerk aanwezig.

Aan de noordoost-kant van Buitengoed Nieuwe Warande liggen de dorpsuitbreidingen van Berkel-Enschot en Udenhout, waaronder Koningsoord. Deze voormalige abdij wordt het markante middelpunt van het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot dat hier in ontwikkeling is. Ook de voorzieningen van Berkel-Enschot en Udenhout liggen voor toekomstige bewoners van Buitengoed Nieuwe Warande op een steenworp afstand.

Meld u aan!
Heeft u interesse in een villakavel op Buitengoed Nieuwe Warande? Meld u zich dan aan op de website van dit project.

Meer weten?Heeft u nog specifieke vragen over dit bijzondere project, neem dan contact op met Marij-Ellen Smits. Zij is uw directe contactpersoon binnen Ruimte voor Ruimte en is rechtstreeks te bereiken op nummer: 06 – 53 19 15 15.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -