Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

13 november 2014

Anoniem

Bouw Aan de Waterkant kan eind dit jaar starten

Er zijn de afgelopen maanden veel ontwikkelingen geweest bij het nieuwbouwproject Aan de Waterkant: de bouwvergunning is verleend, de verkoop van de woningen liep erg voorspoedig en dus goed nieuws: aan het eind van dit jaar wordt gestart met de bouw van het eerste bouwblok, gelegen op een prachtige locatie aan de Piushaven en het Wilhelminakanaal. De schop voor de eerste 35 woningen gaat dus binnenkort de grond in!

Daarmee worden de eerste contouren van de veranderingen van het gebied goed zichtbaar. Begin 2015 wordt ook de Twenteflat gesloopt en Tiwos zal daarvoor in de plek gezinswoningen realiseren. Daarmee verandert de Twentestraat straks in een mooie woonstraat, eindigend aan de Piushaven!

Er is nog veel belangstelling voor de nog beschikbare woningen in het plan. Er is al een ruime gezinswoning met tuin op deze unieke plek in de stad te koop vanaf EUR 196.000,- v.o.n.

Meer weten? Bezoek dan de website www.aandewaterkant.nl of vraag via info@debontmakelaardij.nl / T 013-580 18 67 meer informatie aan. Tot ziens Aan de Waterkant!

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -