Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

11 juli 2013

Anoniem

Kopers maken plannen voor hun eigen huis bij ontwerpsessies Aan de waterkant

Op 10 juli jl. heeft de 4e ontwerpsessie plaatsgevonden. Ondanks het mooie weer en de vakantieperiode was de opkomst goed. Er zijn veel dingen besproken en aan bod gekomen: o.a. de stand van zaken, de te gebruiken (duurzame) producten/ Energie+ pakketten en natuurlijk – het leukste onderdeel - de presentatie van het configuratiemodel.


Met behulp van het configuratiemodel kunnen toekomstige kopers hun nieuwe woning volledig afstemmen op hun individuele wensen. Het model werd enthousiast ontvangen en potentiƫle kopers wilden er het liefst direct mee aan de slag gaan!

Maar er is nog even geduld geboden: in september 2013, met de start verkoop, staat het configuratiemodel online en kan je ondervinden of Aan de Waterkant een project is waar ook jij je helemaal thuis gaat voelen!

Tot 23 augustus kun je overigens jezelf nog inschrijven voor een woning. Deze is dan tot 2 weken na de start verkoop exclusief voor jou gereserveerd. Inmiddels zijn er al 10 woningen gereserveerd, terwijl het project nog niet eens in verkoop is.

De vragen met bijbehorende antwoorden, die gesteld zijn deze avond, kun je via www.aandewaterkant.nl downloaden, onder 'Nieuws', het inschrijfformulier is te downloaden onder 'jij betaalt, dus jij bepaalt'.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -