Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

21 juni 2017

Anoniem

1 juli start verkoop fase 2B De Noorderstreek

Ten Noorden van het centrum van Tilburg ontstaat een bijzonder wijkje, De Noorderstreek. Het grenst aan het kanaal en is omgeven door een groene rand van bomen en struiken. Inmiddels is er al volop beweging in de wijk; fase 1 is opgeleverd en de bouw van fase 2A is reeds gestart. De eerste bewoners wonen er al en zijn druk met klussen en het inrichten van hun nieuwe woning. 


Op 1 juli 2017 start de verkoop van de volgende fase van De Noorderstreek, fase 2B. Fase 2B bestaat uit mooie karakteristieke tussen- en hoekwoningen, vanaf € 177.900,- v.o.n. 


Op de website zijn alle woningen bekijken. Tevens kun je je eigen woning samenstellen met de opties van jouw keuze. Er loopt een teller mee die uitrekent wat jouw woning naar wens gaat kosten. Geïnteresseerd? Bezoek dan op 1 juli tussen 11.00 en 13.00 uur de modelwoning van “De Noorderstreek” aan de Ellingtonlaan 1 in Tilburg. Daar staan de makelaars voor je klaar om je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee te woord te staan en te voorzien van alle informatie.

Voor meer informatie kijk ook op www.denoorderstreek.nl of neem contact op met één van de verkopende makelaars.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -