Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

14 september 2018

Janneke de Bruine

Woontoren Aan de Waterkant in aantocht

Triborgh Gebiedsontwikkeling is druk bezig met de ontwikkeling van de laatste woontoren in project Aan de Waterkant. De Omgevingscommissie heeft het ontwerp van Diederendirrix Architectuur & Stedenbouw op hoofdlijnen positief beoordeeld. Ondertussen wordt de toren verder uitgewerkt, zodat de verkoop in 2019 kan starten.



De toren van 20 verdiepingen en 78 appartementen komt op de hoek bij de Meierijbaan. De oppervlaktes variƫren van circa 65 tot 90-95 vierkante meter. De woontoren begint op de begane grond met een parkeerdek en een laag voor bergingen, voorzien van groen. Zo sluit het gebouw mooi aan op groene poort naar Moerenburg die de gemeente hier wil maken. Op de derde verdieping komt de eerste woonlaag met appartementen, zodat je vanaf je appartement boven de Meierijbaan uitkijkt. Op de bovenste verdieping komen twee penthouses van 150 vierkante meter.

Tijdens de Woonsalon op zaterdag 27 oktober bij EVE in de Spoorzone is het team van Aan de Waterkant aanwezig om je de eerste informatie over de toren te geven.

Interesse of wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in via de website www.aandewaterkant.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -